MEDIA SMART: Youth Vlog against false information

Keqinformimi

Grupi i Media Smart Ambasadoreve nga Univerisiteti i Prishtines (UP), permes vlogut trajtojne dukurine e keqinformimit ne nxitje ose relativizim te dhunes.


Informimi keqdashes

Grupi i Media Smart Ambasadoreve te Rinj te udhehequr nga mentorja Fjolla Gjinovci nga FrontOnline, trajtojne ndikimin e informatave keqdashese ne shoqeri.


Propaganda

Grupi i UBT trajtojne identifikimin dhe ndikimin e propagandes ne shoqeri, ne kuader te projektit Media Smart “Te rinjte vlogojne kunder informacionit te rreme”.


Dezinformimi

Grupi i studenteve te AAB trajtojne dezinforminin si dukuri e keqinformimit qe ka efekt te rendesishem dhe negativ ne krijimin e opinionit publik per tema te ndryshme.