Ekipi ynë
dhe biografi...

ANJA ŽIVKOVIĆASTRIT ISTREFI
Drejtor Ekzekutiv

astrit@thebalkanforum.org

+386 (0)49 427 222


Zt. Istrefi ka më shumë se 18 vite përvojë pune në sektorin e shoqërisë civile duke u fokusuar në parandalimin e konflikteve, ndërtimin e paqes dhe çështje zhvillimi në kontekstin e vendeve të brishta dhe vendeve të afektuara nga konflikti, duke e udhëhequr zhvillimin strategjik dhe menaxhimin/mbikëqyrjen e programeve komplekse, buxheteve dhe ekipeve në Ballkanin Perëndimor, Kaukaz, Afganistan, Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA. Këtu përfshihet puna me Care International, Organizatën për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) dhe Forumin për Iniciativa Qytetare (FIQ) në Prishtinë; Organizata Ndërkombëtare për Migrim (IOM) në Kabul dhe Uashington DC; dhe Saferworld në Londër.

Përvoja e tij e lartë menaxheriale në organizata vendore dhe ndërkombëtare përfshin menaxhimin strategjik dhe të operacioneve (dhe planifikimin strategjik kryesor dhe rishikim i procesit); Zhvillimin dhe përforcimin e politikave dhe sistemeve të burimeve njerëzore, financa, mbledhja e fondeve dhe qeverisja; ndërlidhja në mes të aktiviteteve dhe përvojave të nivelit lokal me politika dhe korrniza të niveleve kombëtare dhe ndërkombetare.

Këtu përfshihën çështjet si demokratizimi, zhvillimi i shoqërisë civile, zgjedhjet, zgjidhja e konflikteve, siguria e komunitetit, proceset gjithëpërfshirëse politike, siguria dhe armët e vogla, duke ndërlidhur lidhur paqen dhe sigurinë në nivel komuniteti me politikat dhe kornizat kombëtare dhe ndërkombëtare.

Astriti është anëtar i Bordit i disa OJQ-ve që nga viti 2000.


BOJANA LALATOVIC

Bojana.lalatovic@gmail.com 

+38267170699FJOLLA KALLABA

fjollakallaba@hotmail.com

+38345978305JOVICA JANKOVIKJ

jovicajankovic16@gmail.com

+38978289809MARINA QUEINSMIGJEN KRASNIQI

+38344363014

migjen.kr@gmail.comNITA BICURRI

nita@thebalkanforum.org

+383 (0)49 427 333SLAVKO PETLESKI

slavkopetleski@yahoo.com

+389 77 977 311TOMISLAV PERUŠIĆ

tomperusic@gmail.com 

+381641208255URIM VESELAJ
Zyrtar TI

urim@thebalkanforum.org

+386 (0)49 150 458


Me një sfond familjar të inxhinierëve dhe muzikantëve, puna e tij e parë dhe më e përshtatshme ishte teknik/producent në radio. Në mënyrë paralele gjithashtu ishte pjesëtar i një rock grupi.

Pas vitit 2004 ka themeluar një kompani për prodhimin e audio, video, Web, i cili kishte kontratë me TV publik “RTK”.

Vlen të përmendet edhe çmimi i Rudolf Sopi/Kamera Artistike për kameramanin e vitit 2006.

Nga viti 2008 ka zhvilluar bazën e të dhënave për përdorimin e solucionit të brendshë/interaktiv për biznes. Deri në vitin 2011, të gjithë infrastrukturën e kishte zbatuar në web aplikacionin.

Në vitin 2013 i është rikthyer prodhimit të videos dhe aty vazhdon edhe tani.

Sllogani i Urimit është ... 3K => Kafe, kreativiteti, kodimi…


VALBONA RAIFI

+383 44 168 347

valbona@thebf.orgDonatorët